Lissi Olsen (3F):

Jeg var med i fortidsværkstedet med 3F’ere. Det er snart to år siden. Jeg husker stadigvæk, at det var spændende. Selv om jeg kendte flere af deltagerne havde jeg aldrig hørt deres historier. Nu hvor har jeg læst kapitlet om 3F i bogen. Så er det som om det var i går. Jeg kan se deltagerne og se hvor de sad.

Jeg har også læst om politifolkene og sosuerne. Det er spændende at læse om de andre faggruppers fortidsværksteder.

Siden 1994 har jeg været aktiv i to seniorklubber. Jeg har fortalt om fortidsværkstederne i begge klubber. Folk syntes det lød spændende. Nu vil jeg tage bogen med.

 Den ene klub er for seniorer fra FDB/COOP DK. Vi holder møder hele året. Det foregår hos FDB. Vi er cirka 25 medlemmer. Virksomheden giver frokost. Det er dejligt at have kontakt med sin gamle arbejdsplads og møde gamle kolleger. Den anden seniorklub jeg er medlem af er 3F Vestegnen. Der er mange forskellige aktiviteter: En spillemand der spiller og fortæller. Foredrag og udflugter.

Recent Posts

Recent Comments

    Archives

    Categories

    Meta

    admin Written by: